Wilt u iemand feliciteren met de zwangerschap (verlof) of geboorte van een (klein)kind of verjaardag?

Dan kunt u ze snel en gemakkelijk verrassen met de cadeau service van LiefWondertje. U bent er snel bij en hoeft er de deur niet meer voor uit! U kunt de bestelling op elk adres in Nederland, Belgie of Duitsland laten bezorgen. (Ook mogelijk naar andere landen, neem hiervoor contact met ons op per email)

Indien u uw bestelling rechtstreeks naar de ontvanger wilt laten sturen kunt u uw persoonlijke boodschap  voor op de kaart kunt u invullen in het veld "opmerkingen" . U komt dit tegen tijdens het bestellen. (Na het invoeren van de adresgegevens)

De felicitatiekaart en het inpakken van uw bestelling is gratis!

U kunt een keuze maken in de door ons samengestelde (kraam) pakketten. Maar ook alle losse artikelen kunnen voor u gratis worden ingepakt. Vermeld in het veld "opmerkingen" "inpakken voor jongen/meisje of neutraal, en de gelegenheid." (Velmeld  daar ook uw persoonlijke boodschap voor de ontvanger.) Artikelen worden alleen ingepakt op verzoek van de klant en indien duidelijk aangegeven is voor welke gelegenheid. Vergeet niet de persoonlijke boodschap voor de ontvanger!

***  Uw bestelling wordt via PostNL verstuurd, in 99 % van de gevallen de volgende werkdag bij de ontvanger bezorgd ( ! Nadat de betaling is bijgeschreven op de rekening van LiefWondertje !)

 

 

© 2008 - 2022 LiefWondertje - Baby en Peuter spulletjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel