De geboorte van een kindje blijft bijzonder. Voor uw medewerkers, collega’s en/of klanten is gezinsuitbreiding een speciaal en emotioneel moment. Met een babycadeau of kraammand van LiefWondertje.nl kunt u op korte termijn en op een persoonlijke en originele manier uw betrokkenheid tonen.

Gemakkelijk en snel geregeld, uw bestelling versturen wij rechtstreeks naar de gelukkige ontvanger met een gratis felicitatiekaart met  persoonlijke boodschap.

Na het versturen van de bestelling wordt de factuur per mail gestuurd (PDF bestand) en kan de betaling achteraf worden voldaan. (Binnen 8 dagen)

Wilt u hiervan gebruik maken mail ons dan even uw bedrijfsgegevens. Na controle kunt u voortaan rustig vanachter uw bureau een kraamcadeau uitzoeken, de bestelprocedure wijst voor zich.

Pakketten op maat

Als bedrijf wilt u misschien wel een uniek pakket, of heeft u  een vast budget per pakket dat u kan bestellen. Geen probleem, we denken graag met u mee om uw wensen tot in detail in te vullen. Mail ons op info@liefwondertje.nl en maak uw wensen kenbaar. Samen stellen we dan het voor u ideale pakket samen. Daarna bent u er razendsnel bij als er een kindje geboren wordt, 1 mailtje en de rest wordt voor u geregeld!

Heeft u vragen of wilt u graag advies bij het uitzoeken van een mooi kraamcadeau, dan kunt u contact opnemen via e-mail info@liefwondertje.nl

© 2008 - 2022 LiefWondertje - Baby en Peuter spulletjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel